Babyshower in Rotterdam Centrum

Onze High Tea is perfect te serveren bij een Babyshower.

BABYSHOWER HIGH TEA

Een baby op komst? Organiseer je een Babyshower en ben je op zoek naar een leuke lokatie in het centrum van Rotterdam? Reserveer dan een Babyshower High Tea en geniet van een eigentijdse High Tea bestaande uit zoete en hartige hapjes met daarbij onbeperkt thee, met keuze uit verschillende smaakjes losse thee. Je krijgt een groot blad vol met allerlei lekkers, waaronder biologische yoghurtjes met vers fruit & homemade granola, biologisch brood met smeersels en natuurlijk homemade Red Velvet taart en zoete verwennerij. Hier kun je uitgebreid van genieten, want een High Tea duurt zo'n 2,5 uur.

VEGAN HIGH TEA

In onze Vegan High Tea, die ook lactosevrij is, gebruiken we geen dierlijke producten. Zo krijg je o.a. heerlijke gebakjes van Sharp Sharp, die glutenvrij, suikervrij (geen geraffineerde suikers) en geheel vegan zijn. Een High Tea blijft een verwenmoment, maar de Vegan High Tea bevat meer healthy opties, verantwoord genieten dus.

GLUTENARME HIGH TEA

Eet je glutenvrij? Kies dan de glutenarme High Tea! Glutenarm betekent niet dat er dan toch iets van tarwe in zit, maar wel dat de producten in contact zouden kunnen komen met gluten. Helaas kunnen we sporen van gluten niet 100% uitsluiten, maar we doen onze uiterste best om dit te voorkomen.

LOKATIE

Voor een Babyshower is ons entresol heel erg geschikt, een gezellige, stadse ruimte voor maximaal zo’n 32 personen aan lange tafels, plus 2 fauteuils en een knus hoekje met een bank. Via de glazen wand kijk je onze gezellige zaak in, maar je zit toch wat meer apart, aan de andere kant heb je uitzicht op de Laurenskerk, lekker centraal in Rotterdam dus! Vanaf 30 personen reserveren we de gehele ruimte voor je, ben je met minder en zit je toch graag privé, informeer naar de huurprijzen.

VERSIERING & AANKLEDING

Bij een Babyshower hoort natuurlijk versiering. Wij kunnen tegen een vergoeding (25 euro) dit voor je regelen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg zelf de tafel te versieren. Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

High Tea group
High Tea group
Babyshower high tea versiering
High Tea vegan variant

ZWANGER, ALLERGIE OF DIEETWENSEN?

Uiteraard zijn alle producten van de high tea ook geschikt voor zwangeren. De gewone high tea is vegetarisch en bevat dus geen rood vlees of gerookte vis. Tevens wordt er geen rauwmelkse kaas of rauw ei gebruikt. Verder denken we graag met je mee bij The Tea Lab en snappen als geen ander dat je een specifiek eetpatroon hebt vanwege dieetwensen of een allergie. Daarom hebben we de High Tea ook in 2 speciale varianten, namelijk de glutenarme en de vegan variant (ook lactosevrij!). Bij onze glutenarme High Tea kunnen we sporen van gluten echter niet 100% uitsluiten. We zijn hier graag duidelijk in, zodat je zelf kunt nagaan of dit in jouw geval voldoende is. Mocht je nog suggesties hebben hoe we voor jou de kans op een vervelende reactie kunnen minimaliseren, laat het ons weten. Heb je een andere allergie, neem even contact met ons op, dan doen we ons best voor een aangepaste High Tea.

NORMALE HIGH TEA

19.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

VEGAN HIGH TEA

22.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

GLUTENARME HIGH TEA

22.95 p.p. inclusief onbeperkt thee

Gemaakte reserveringen uiterlijk 24 uur van te voren annuleren. Ook wanneer je met meer of minder personen komt dan gereserveerd, horen we dat graag vooraf (uiterlijk 2 uur van te voren). Bij niet tijdig annuleren zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde High Tea in rekening te brengen.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over onze High Tea? Je kunt ons bereiken via mail (info@thetealab.nl) of telefonisch (010-2135044).