Kom binnen.....!

Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch & lekkers.

Losse thee

Slow tea, even geduld... Meer smaak.

Losse thee heeft iets langer nodig om te trekken, maar dit is het wachten waard. Probeer het zelf en ontdek hoe thee bedoeld is. Op onze kaart vind je pure klassieke thee, biologische thee, natuurlijk zoete varianten (ga voor zoethout!) en juist wat frissere (wel eens thee met hibiscus geprobeerd?). Liever geen cafeïne? Rooibos en kruidenthee zijn geheel cafeïnevrij.

Generic placeholder image
Generic placeholder image
Generic placeholder image
Generic placeholder image

Passie voor koffie. Van onze barista, voor jou.

De koffiebonen van Giraffe leveren een zeer goede koffie, maar onze barista’s maken het helemaal af, want echt goede koffie maken is een kunst! Met plezier en een glimlach maken ze voor jou je favoriete kopje koffie.

Generic placeholder image

Je zit bij ons de hele dag goed! Trek?

Check ons menu vol huisgemaakte fijne gerechten. Begin de dag bijvoorbeeld met een van onze yoghurtjes. Kies een van onze (biologische) sandwiches voor lunch, of ga voor een healthy salade. Iets warms? We hebben grote kommen homemade soep en natuurlijk tosti’s. Voor lekkere trek hebben we een wisselend assortiment aan huisgemaakte taarten en andere zoetigheid.

Generic placeholder image

Welkom!..... We denken met je mee.

We doen ons best om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we gratis snel internet, voldoende stopcontacten, kinderstoelen en is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een kinderwagen kwijt te kunnen. Hebben we ergens niet aan gedacht? Neem gerust contact met ons op. Tip... Rustig werken? Op het entresol is het meestal rustiger. Heb je nog een fijn uitzicht op de Laurenskerk ook.